2 tanker om “Referat af bystyremøde 24-01-2022”

 1. Igen vil jeg udtrykke min store påskønnelse af det omfattende katalog af stort og småt, som bylaugets idekatalog omfatter.
  Da det udkom i december skrev jeg en kommentar om et betydningsfuldt tema, som ikke var/er nævnt, nemlig den meget omfattende omlægning der over en årrække skal ske med de fleste husstandes varmeforsyning. Fossil energi skal udfases til fordel for bæredygtige kilder, der ikke udspyr CO2. Det er en stor og bekostelig økonomisk udfordring for hver enkelt husstand. Og i stedet for at være ligegyldig overfor hvilke løsninger, der for landsbyen kunne være fornuftige, foreslog jeg, at der som idepunkt kunne oprettes en gruppe, som arbejder med spørgsmålet.
  Jeg undrer mig over at punktet end ikke er berørt med en enkelt bemærkning i referatet fra sidste bystyremøde!
  Er punktet helt glemt eller anser bylauget forslaget for så skørt og uinteressant at man vælger at tie det ihjel?

  1. Kære Arne
   Mange tak for din påskønnelse af idekataloget.
   Vi beklager at vi ikke har svaret dig, men jeg tror desværre ikke, at vi har været opmærksomme på kommentarer via hjemmesiden. (Vi må se om vi kan få opsat notifikationer, når der kommer indlæg).
   Når vi holder første møde efter kommende bystævne på søndag, vil vi snakke om emnet, som er yderst relevant og vende tilbage.
   Med venlig hilsen Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.