Bylauget

Torslunde Bylaug er en forening, som har til formål at skabe et socialt fællesskab i Torslunde Landsby og omegn, samt på medlemmernes vegne at foretage kommunikation med myndigheder og andre relevante organisationer.

Alle husstande beliggende i Ishøj kommune vest for Køgevejs midte kan blive medlem af Torslunde Bylaug. Se mere om byens historie og geografi her.

4 tanker om “Bylauget”

 1. Spørgsmål til bylauget:
  Vi glæder os meget til renoveringen af Torslundevej om forhåbentlig kort tid bliver færdig.
  Et par vigtige spørgsmål rejser sig i den forbindelse:
  Er der taget stilling til om der må parkeres biler på de nye kombinerede cykel- og gangstier indenfor vandrenden?
  Kan vi forvente vintervedligeholdelse fra kommunen af de nyetablerede kombinerede cykel- og gangstier (indenfor vandrenderne)? Jeg tænker her på snerydning og grusning/ saltning ved isbelægninger.
  Mvh
  Arne Jakobsen
  Torslundevej 131

 2. Vi har nu længe været plaget af støj fra bumpene.
  Nu bliver vi igen plaget af støj fra en skatboadbane.
  Kunne I ikke stille den op i egen have.
  Selfølgelig skal børnene også være her, men dette er for meget.

 3. MOBIL-Dækning. Tilbud fra 3M tilbud. Igen og igen ringer de fra 3M for at høre om mine tilslutninger til Internet, e-mail, telefon og antenneforbindelser. Opkaldet begrundes med, at 3 M nu har lavet en aftale med TDC om en ny god dækning af Torslunde-området. Endvidere fik jeg tilbud om en ny I-PAD eller Samsung med 45 % rabat, hvis jeg ville koble mig på. Jeg gav mig tid at besvare de mange spørgsmål, og spurgte til at få fremsendt et tilbud skriftligt. Det havde den effekt, at sælgeren fra 3M sagde: Jeg vil trække mig her, og ønske dig en god dag”. Da jeg spurgte ham om hvorfor, var hans svar: “Fordi jeg synes, at jeg spilder min tid”.- Og så afbrød jeg. Men jeg undrer mig over om der mon er nogen af jer, som har opnået en bedre forbindelse af især mobil-telefon-dækningen herude i Torslunde.- Og hvis så hvordan. Nu er det vel godt mere end et år siden, at netop Bystyret forespurgte tre mobil-udbydere om bedre dækning, men der kom ingen svar.- Selv står jeg fortsat på tæer ude i køkkenet for, at signalet kommer frem, når jeg skal tale med nogen i mobil-telefon. Mvh. Johnny Petersen

 4. Afbrænding af raketter med brag
  – tæt på huse med stråtag d. 27.12. kl.20.30 og 28.12, kl. 19.30, 2014, – i området sydvest for Torslunde Bygade ved L.l. Vejleå, aktualiserer denne ”gamle” bekendtgørelse:

  Fyrværkeri
  Forbud mod afbrænding af raketter i Glostrup Politikreds
  Politibekendtgørelse

  Forbud mod afbrænding af raketter i Glostrup Politikreds, (i bl.a.:)
  • Ishøj, Torslunde og Tranegilde landsbyer i Ishøj Kommune.
  Opmærksomheden henledes i øvrigt på § 8 i Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 778 af 14. oktober 1999 om afbrænding af fyrværkeri, hvorefter afbrænding af raketter ikke må finde sted i mindre afstand end:
  • 10 meter fra bygningers åbninger.
  • 200 meter fra bygninger med let antændeligt tag, stakke eller andet oplag af let antændelige stoffer, større oplag af træ, brændsel, brændbar emballage og lignende, oplag af brandfarlige væsker, flaskegas eller overjordiske naturgasinstallationer.
  • 200 meter fra nåletræsbevoksninger, lyngklædte arealer eller anden brændbar vegetation.
  • I vindens retning fordobles de angivne afstande.
  POLITIMESTEREN I GLOSTRUP, den 15. december 2004

  Efterskrift !
  HUSK derfor venligst at gå over på Torslundemaglevej, eller ud på markerne, både før under og efter Nytårsaften, og affyr dine bomber og raketter der.
  Og Godt Nytår 2014 – ønskes I Alle, af Johnny Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.