Opslagstavlen

Har du noget, du gerne vil dele med Torslundes beboere, kan du slå det op her på opslagstavlen: scroll ned i bunden af siden og udfyld formularen.

Opslagstavlen er til informationsopslag, mens debatindlæg og kommentarer i stedet bør slås op på Torslunde Landsbys Facebookside.

4 tanker om “Opslagstavlen”

 1. Igen i år er der den 2. søndag i marts Sogneindsamling for “Folkekirkens Nødhjælp”.
  Tag godt imod de indsamlere der måske kommer til din dør på dagen. Behovet for nødhjælp til afbødning af virkningerne af såvel krige som klimaforandringer er stort.
  Læs evt. mere på nødhjælp.dk eller kontakt hellegram@ishoejby.dk/tlf. 5133 0702.
  Her kan du også selv tilmelde dig som indsamler.

  Hvis du har lyst til at støtte indsamlingen i netop Torslunde sogn men ikke møder en indsamler, så gør det evt.på mobilpay.
  Der overføres til 114400 og i kommentarfeltes skrives sognets kode: 7150 . Tak!

 2. Jeg er blevet spurgt Om jeg kender til ,at der efter 2. verdenskrig skulle være konfiskeret 2 flyvemaskiner og den ene fik skåret vingerne af og blev til hønsehus i Torslunde.
  Jeg har ikke mødt nogen der har hørt om det, men hvis der er høre jeg gerne om det, har for søgt på Torslunde landsby facebook men der bliver det ikke slået op, derfor her
  mvh
  Stig nielsen

 3. Der er nu omtrent en uge til søndagen, hvor den årlige landsdækkende sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp, løber af stablen for 25. gang.

  I hvert sogn landet over, vil der blive samlet ind til mennesker i nød. Der er så oplagt brug for en indsats i alle de 20 lande verden over hvor organisationen arbejder. Lige nu er fokus for indsamlingen dog Syrien, Etiopien og Ukraine, hvor jordskælv, klimaforandringer og krig har vendt op og ned på tilværelsen for millioner af mennesker.

  Der vil være mulighed for at blive indsamler i Torslunde sogn så skulle du nu have lyst til at stå, eller gå en tur, med indsamlingsbøssen så må du meget gerne kontakte mig. Og er du ikke hjemme, men vil gerne støtte indsamlingen, så er der bl.a. mulighed for på dagen at sende et beløb via mobilpay til vores sognenr. som er 114400.

  Læs meget mere eller tilmeld dig centralt på: nødhjælp.dk

  Og tag godt imod de indsamlere der forhåbentlig banker på døren den 12. marts.

  Med venlige – og forhåbningsfulde – hilsner fra
  Helle Gram, Tlf. 5133 0702, hellegram@ishoejby.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forening for landsbyen Torslunde og omegn