Opslagstavlen

Har du noget på hjerte af interesse for landsbyens beboere, kan du opslå det på denne side ved at udfylde formularen “Skriv et svar” nederst på denne side. Det anbefales, at opslagstavlen så vidt muligt bruges til “opslag”, mens debat og kommentarer placeres på Bylaugets facebook-side eller sendes til bystyret. Bystyret forbeholder sig ret til at fjerne indlæg, som strider med god tone og debatskik eller i øvrigt ikke er passende. Man skal indtaste navn og email under det enkelte indlæg. Anonyme indlæg vil blive slettet. Bemærk at indlæggene på opslagstavlen ikke automatisk udsendes til alle abonnenter.

2 tanker om “Opslagstavlen”

 1. HØSTFEST I TORSLUNDE DEN
  27. AUGUST 2022
  Den 27. august er det tid til endnu en høstfest i Torslunde på Håberdetgård. Vi starter kl. 16 og etablerer festen sammen. Festen begynder, når vi har stillet borde og pavillon og andet op. Der bliver tilberedt kød og fisk på grillen og øl/vand/vin kan købes.

  Hvis du/I vil med skal flg. gøres: Meld til på tosselunde@me.com – senest 20. august. Medbring tilbehør til den fælles buffet og evt. egne drikkevarer. Medbring dug, bestik, tallerkner, glas. Betal på dagen 75 kr. pr. voksen (børn under 12 gratis).

  Vi håber mange vil være med til at vedligeholde traditionen.
  Venlig hilsen Niels, Anne-Mette, Jens og Charlotte

 2. Fibernet men hvor ?
  Som fremført på Bystævne kommer Fibernettet ikke til at dække Torslunde Bylaugs område, men måske kun imellem byportene ?
  Er der et tiltag på vej fra Bylaugets side til at hele området bliver dækket af fibernet ? eller står vi atter alene tilbage uden de store muligheder ?
  Jeg er godt klar over at det ikke er let, men vi har behov for hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.