Opslagstavlen

Har du noget på hjerte af interesse for landsbyens beboere, kan du opslå det på denne side ved at udfylde formularen “Skriv et svar” nederst på denne side. Det anbefales, at opslagstavlen så vidt muligt bruges til “opslag”, mens debat og kommentarer ofte placeres bedst under de enkelte indlæg på forsiden eller under sider, som vedrører emnet. Bystyret forbeholder sig ret til at fjerne indlæg, som strider med god tone og debatskik eller i øvrigt ikke er passende. Man skal indtaste navn og email under det enkelte indlæg. Anonyme indlæg vil blive slettet. Bemærk at indlæggene på opslagstavlen ikke automatisk udsendes til alle abonnenter.

En tanke om “Opslagstavlen”

 1. Kære alle!

  I dag er der 4 uger til den årlige husstandsindsamling for Folkekirkens Nødhjælp efter planen løber over landet.
  Hvorvidt den også får gang på jorden i Torslunde sogn er jeg netop ved at hitte ud af. Hvis vi skal fra dør til dør, eller/og møde de handlende ved Netto på Torslundevej, kræver det mennesker.

  Så nu skriver jeg til jer som potentielle indsamlere eller inspiratorer for, og formidlere til, andre eventuelle indsamlere.

  HAR DU TID, OVERSKUD, LYST OG LEJLIGHED TIL AT BRUGE ET PAR TIMER LOKALT MED INDSAMLINGSBØSSEN SØNDAG DEN 13. MARTS ??? ELLER KENDER DU EN DER HAR ???

  Så ring eller skriv til mig på tlf 5133 0702 eller hellegram@ishoejby.dk og aftal nærmere.

  Der er i år lagt op til at der er mulighed for at modtage såvel kontanter som mobilpay.

  OG DER ER BRUG FOR HVERT ET BIDRAG!

  År med coronapandemi har bestemt ikke gjort det lettere for verdens fattigste befolkning som oven i købet ofte er dem der mærker de største konsekvenser af klimapåvirkningerne.

  Varme og forhåbningsfulde forårshilsner, Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forening for landsbyen Torslunde og omegn