Virksomheder i Torslunde

I Torslunde findes der en række små og mellemstore virksomheder der alle drives af engagerede og dygtige mennesker. Du kan både få håndværkshjælp, købe lækre delikatesser, blive klar til den kommende skiferie og meget mere.

Honning fra helt lokale bier kan købes i det lille honningudsalg på hjørnet af Torslundevej og Solhøjvej (nr. 60) og hjemme hos avlerne Jytte og Stig på Lille Solhøjvej 8.

Æg kan du selvfølgelig købe hos konen med æggene aka Susanne Lerche på Lundegården, Lundemosevej 18. De er selvfølgelig helt økologiske.

Kød fra kalve, lam, ænder m.m. sælges når det forefindes og annonceres på opslagstavlen. Kendte leverandører er Håberdetgård, Annexgården og Lundegården.

Det gode udvalg af portvin finder du hos Drikportvin.dk Torslunde Bygade 33

Skal du have hjælp til den store, eller lille, gastronomiske oplevelse kan du tage fat i Kogekonerne. Ulrik, Jimmy og Jakob elsker at lave god mad til og sammen med andre mennesker.

Kåret som Danmarks bedste pølsevogn. Du finder den på Torslundevej 1 – helt ude ved Køgevej. Tina’s Pølser blev kendte i hele Danmark da de deltog i P3’s Saint Tropez.

 

Beskrivelse mangler af: Salon Jalsøe, Kim Jalsøe, Peer murer, Tømrerkarsten, Skizma, The Dybdahl Co,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forening for landsbyen Torslunde og omegn