Netværket “Høns i Torslunde”

Kære Torslunder

Vi er efterhånden en del i Torslunde der holder Høns. Vi har selv haft stor glæde af vores hønsehold i snart 18 år og der kommer flere og flere til herude. Vi har ved flere lejligheder gjort brug af byens hønsenetværk (dem som vi lige kender godt), mest i forbindelse med udveksling af haner:-)

Spørgsmålet er, om ikke vi kunne have gavn af at kende hinanden. Vi kunne trække på hinandens erfaringer, udveksle dyr(!), passe hinandens dyr ved ferie (måske?), vi kunne måske endda arrangere fælles indkøb af foder, så vi kunne spare nogle penge og kørsel.

Det er muligt at skrive indlæg i dette forum – udfyld formularen “Skriv et svar” nedenfor. Hvis du er interesseret i at deltage i netværket  og komme på mailinglisten, kan du skrive en mail til mig på torben@mandrupsoftware.dk, hvis du synes at det lyder som en god idé.

– Torben Mandrup (Hønseholder og Oldermand)

IMG_6873
[comment-guestbook]

4 tanker om “Netværket “Høns i Torslunde””

 1. VAR DET MON EN RÆV , ELLER EN MÅR ,
  SOM TOG MINE 3 HØNS, I NAT MELLEM D. 8. OG 9. MAJ ?

  Mine 3 æglæggende høns var væk her til morgen. Der lå blot 3 æg i kurven inde i hønsehuset, og så lidt få fjer og tarmrester.

  Jeg ledte efter huller i hegnet, men fandt kun et hul på ca 6 cm højde og ca.8 cm i bredden. – Et hul, som jeg ikke mener, at en ræv kan snige sig igennem for at hente “mad”.

  Tidligere, når jeg har glemt at lukke døren mellem hønsegård og have, så har ræven altid efterladt store mængder hønsefjer, hønsehoveder og vinger.

  Så jeg vil gerne høre om, hvor store hullerne i hegnet omkring hønsegården højst bør være. For jeg skal vel bygge om!

 2. Hvem er interesseret i øko-tørfoder til høns? Giv lyd her så prøver jeg at samle op og finde ud af noget. Ellers sms på 26171031

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forening for landsbyen Torslunde og omegn