Hjemmeside og nyhedsbrev oppe igen

Så er hjemmesiden og nyhedsbrevet endelig kommet op at køre igen – nu med endnu højere sikkerhed. I den forbindelse har hjemmesiden fået en opgradering under kølerhjelmen og en grafisk fornyelse.

Indlæg på Facebook-siden Torslunde Landsby og Sogn har fået en mere fremtrædende placering i hjemmesidens højrebjælke. Man skal være logget ind på Facebook for at kunne skrive indlæg der.

Kommentarer og opslag på opslagstavlen godkendes indtil videre manuelt, da det måske var gennem opslagene, hackerangrebet kom ind.

torslundedk

3 tanker om “Hjemmeside og nyhedsbrev oppe igen”

  1. Vil da lige rose jer – igen – for at være totalt med på noderne! Flot facelift (Adam?) – og flot indsats med at sikre hjemmesiden mod fremtidige angreb.
    Godt gået 🙂

  2. Jeg vil bare sige et stort tak til den eller de personer, der har fået
    hjemmesiden op at stå igen. Er sikker på det har været et stort og til tider irriterende stykke arbejde. Computeren tager jo efterhånden en del tid på godt og ondt, så det er ikke de opgaver man kigger efter. STOR TAK

  3. Stort Tillykke med, at hjemmesiden nu er oppe igen. Og jeg vil straks reklamere for, at du kikker på det opsatte Insekthotel, som er opstillet op af stengærdet ved Torslunde Bygade 24. Skriftligt materiale fra Danmarks Naturfredningsforening herom stilles for tiden i plastkasse på bænken ved siden af i weekender. Senere opsættes et lille udstillingsskab med de samme sager ved min postkasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.