Udlejningsting

I øjeblikket råder Bylauget over et par ting som kan lejes ved henvendelse til os. Priserne er besluttet af bystyret:

  • En hoppeborg med tilhørende pumpe, kr. 200, opbevares hos: Charlotte og Jens på Lindegården (Håberdetgård), tlf. 23242030.
  • En stor Webergrill og en stor aflang grill, kr. 200 pr. stk., opbevares hos: Charlotte og Jens på Lindegården (Håberdetgård), tlf. 23242030
  • Stort telt 5x10m kr. 350, To mindre 3x9m telte, kr. 150 pr. stk., opbevares hos: Charlotte og Jens på Lindegården (Håberdetgård), tlf. 23242030.

Udlejning foregår ved henvendelse til Torslunde Bylaug på bystyre@torslunde.dk med angivelse af dato for ønsket reservation. Udlejning sker KUN til medlemmer af Bylauget. Lejerne skal selv kontakte de medlemmer, der opbevarer tingene, jf. listen, for at aftale afhentning og aflevering. Betaling for tingene skal ske senest to uger efter udlejningen til bylauget på kontonr. 9570 -12868804 ( i Danske Bank eller direkte til skatmesteren. Det angives i tekstfeltet, hvad betalingen dækker. Udlejningstingene afhentes på opbevaringsstedet efter aftale med dem, der opbevarer tingene. Tingene skal som udgangspunkt afhentes tidligst dagen før og afleveres senest dagen efter arrangementet. Der kan derfor ikke som udgangspunkt (undtagen efter særlig aftale mellem lejerne) reserveres datoer dagen før eller efter en eksisterende reservation. Udlejningstingene afleveres i samme stand, som de blev udlejet. Der anvendes ikke depositum. Lejerne hæfter ikke for eventuelle hændelige skader som følge af almindeligt brug. Eventuelle  undtagelser som følge af groft misbrug af tingene afgøres af bylauget. Bylauget har ansvaret for vedligeholdelse af effekterne. Tingene opbevares hos medlemmer af bylauget, der ønsker at stille plads til rådighed og facilitere afhentning og aflevering af tingene. Det fremgår af hjemmesiden, hvor de forskellige ting opbevares. Medlemmer af bylauget, der opbevarer tingene, får til gengæld lov til at låne dem gratis, men skal dog stadig reservere datoerne for anvendelsen.