Kontakt bylauget

Har du forslag eller henvendelser kan Torslunde Bystyre kontaktes på email: webmaster@torslunde.dk.

Som udgangspunkt vil relevante emner blive taget op på et bystyremøde og kommunikeret tilbage via referatet. Mindre ting tilstræbes at blive besvaret så hurtigt som muligt.

Har du noget på hjerte, du vil dele med landsbyen, da opfordrer vi til at bruge Opslagstavlen.

4 tanker om “Kontakt bylauget”

 1. Hej Bylaug,

  Er der nogle landmænd som skal bruge noget jord til deres mark? I så fald har jeg rigeligt med ekstra jord vi ikke skal bruge og vil gerne kontaktes på 23 23 49 00.

 2. Torslundevej og cykelstier gennem landsbyen.
  Jeg har lagt mærke til, at når især børn men også voksne cykler ad Torslundevej og ind i Torslunde fra den dobbeltrettede cykelsti, at de så vælger at blive i samme side af vejen videre ind i landsbyen i stedet for at krydse vejbanen. Vel sagtens fordi, de lige som jeg mest oplever, at ingen biler holder tilbage, hvis man vil krydse vejbanen. – Så det kunne da egentligt være rart om der på Torslundevej fra byporten i øst og ind i byen blev opstreget en cykelstil for begge retninger på vel bar en god meters bredde, i stedet for, at der opstreges en ½ meter i hver sin side af vejen til cyklister. Det betyder så blot, at bilvejbanen parallelforskydes en meter mod nord gennem vores landsby. For vejstriberne er vel på vej i de nærmeste dage, sammen med diverse bump.

 3. Hej Bylaug,

  Er det muligt at evt. flytte en af de nye chikaner på vejen?
  Begrundelsen er at vi bor på Torslundebej 95C (Herskinds gamle hus). En af de gamle chikaner var placeret således den lå i forlængelse af vores stikvej. Dette gjorde at når vi kørte ud til Torslundevej, har vi været tæt på at ramme cykelister, der kører inden om chikanen, som de skal. Vi kan ikke se op langs Torslundevej uden at køre lidt ud på selve vejen, grundet hækken der tilhører Torslundevej 97, hvilket gør at vi er tæt på cykelisterne og bilerne.
  Mit forslag er at flytte chikanen tættere mod Ellekilde, dette har beboeren i 95A (Bjarke) intet problem med.

  Mvh
  David M. Westh

  1. Hej David (og Johnny)
   Jeg tror at dette emne bliver behandlet under indlæggene om vejbump.

   – Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.