Arrangementer af enhver art

Kære Torslunder

På vores nye hjemmeside vil vi gerne have så mange informationer som muligt. Vi er derfor interesserede i ALT, der kan have interesse for byens borgere. Det kan både være information generelt, men også tip om arrangementer i det nære, som I synes at andre skulle kende til.

Hilsen Torben Mandrup (Oldermand)

2 tanker om “Arrangementer af enhver art”

 1. TORSLUNDE KORET
  Kære Torslunde borgere nye som gamle.
  Jeg vil gerne gøre lidt reklame for Torslunde bys voksenkor som har til huse oppe i den gamle kirke på toppen af Torslunde. Vi øver hver torsdag fra kl. 17.15-18.45. Vi er p.t. 23 medlemmer men vi kan sagtens bruge flere sangglade medlemmer. Koret består af 10 sopraner, 6 alter og 7 herrerstemmer. Har du lyst til at kigge forbi en aften når vi øver er du meget velkommen og du kan også få lov at synge med helt uforpligtende. Vi synger et meget blandet repertoire både klassisk, rytmisk, folkeligt og kirkeligt. Nodekendskab er ikke noget krav. Vil du vide mere kan du kontakte mig på tlf. 3886 2035 eller email: vindlade@yahoo.dk .
  Med venlig korhilsen
  Lars Grangaard, organist/korleder

 2. Forslag til Fingerplan 2013 i offentlig høring til 14. juli

  Forslag til Fingerplan 2013 er en revision af Fingerplan 2007 med stikord som

  byudvikling langs Ring 3

  Fingerplan 2013 indeholder også forslag til nye lokaliseringsmuligheder

  5 af kommunerne begrunder et ønske om reduktion af de grønne kiler med, at ny infrastruktur har ændret vilkårene for arealerne (Brøndby, Egedal, Gladsaxe, Greve og Ishøj kommuner). I Ishøj Kommune peges på et erstatningsareal mellem Vestervang og Torslunde – alternativt kan erstat-ningsareal findes i dialog med Naturstyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.