Vognmandsforretning på Torslundevej 79

Der pågår en diskussion om en eventuel dispensation til drift af vognmandsforretning i Torslunde på adressen Torslundevej 79. Bystyret har afgivet høringssvar til kommunen i sagen, hvor det anbefales, at der ikke gives landzonetilladelse til den pågældende virksomhed. Læs indlæg om denne sag nedenfor.

 • Afgørelse om midlertidig landzonetilladelse til Torslundevej 79 19. marts 2013

  Der er truffet afgørelse i sagen om midlertidig landzonetilladelse til den eksisterende vognmandsvirksomhed i Torslunde på Torslundevej 79.

  Natur- og Miljøklagenævnet har stadfæstet Ishøj Kommunes afgørelse af 6. december 2012 om at meddele en midlertidig landzonetilladelse til at drive vognmandsvirksomhed til og med den 28. december 2014 på ejendommen Torslundevej 79.

  Natur- og Miljøklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed, jf. § 17 i lov om Natur- og Miljøklagenævnet2. Eventuel retssag til prøvelse af afgørelsen skal være anlagt inden 6 måneder, jf. planlovens § 62.

  Læs hele afgørelsen her

  Continue reading →

 • Høring om landzonetilladelse på Torslundevej 79 1. august 2012

  Bylauget har modtaget vedlagte brev fra kommunen vedr. høring om landzonetilladelse på Torslundevej 79. Høringsfristen er udsat til 31. august 2012. Udkast til høringssvar behandles på næste bystyremøde d. 20. august. Læs høringen fra kommunen her.

  Continue reading →

Kategoriarkiv: Torslundevej 79

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forening for landsbyen Torslunde og omegn