Nye muligheder for netværk og debat på torslunde.dk

På bystævnet i år var der stor efterspørgsel efter, at torslunde.dk kunne blive endnu mere aktiv med flere netværk, diskussioner og aktivitet. Der blev vedtaget et beslutningsforslag, som skulle forbedre netværksmulighederne med bl.a. udload af billeder for alle. Hjemmesiden er derfor blevet udvidet med flere muligheder for at deltage og mulighed for, at alle kan uploade billeder til opslagstavle, netværk og i kommentarer. Der er nu bl.a. følgende muligheder:

  • Opslagstavlen: På opslagstavlen kan alle lave opslag, hvor der nu også som noget nyt er mulighed for at tilføje billeder. Opslaget oprettes ved at gå ind på opslagstavlen og scrolle ned til bunden af siden. De seneste opslag på opslagstavlen kan ses i menufeltet ude til højre – lige under arrangementerne.
  • Netværk: Hjemmesiden stilles til rådighed for oprettelsen af netværk med relation til Torslunde. Se punktet netværk i menuen ovenfor. Indtil videre er der oprettet netværket Høns i Torslunde og netværket Shelters. Det er nu muligt for alle at indsætte billeder under de enkelte netværk. Administratoren af netværket kan desuden få brugernavn til at redigere direkte på hjemmesiden Hvis du har lyst til at få oprettet et nyt netværk, så skriv til mig på webmaster@torslunde.dk.
  • Kommentarer: Alle har mulighed for at skrive kommentarer til alle indlæggene på hjemmesiden (dvs. nyhederne der ligger på forsiden) og til alle de forskellige faste sider på torslunde.dk (dvs. bl.a. siderne der kan ses i menuerne øverst). Man skriver kommentarer under indlæggene ved at udfylde feltet “Skriv et svar”. De seneste kommentarer kan ses i menufeltet ude til højre under overskriften “Nye kommentarer”.
  • Facebook: Torslunde Landsby og Sogn har en aktiv hjemmeside på Facebook. Hvis du ikke selv er på Facebook, kan du også finde indlæggene her på siden. Se punktet Facebook i menuen ovenfor eller gå ind på siden: www.torslunde.dk/facebook. Der er også link til originalsiden hos Facebook, hvor du også kan se billeder og lave indlæg. På Facebook er der også en række netværk, som vedligeholdes af folk i byen.

God fornøjelse!
Webmaster Adam

En tanke om “Nye muligheder for netværk og debat på torslunde.dk”

  1. Det er nu muligt at uploade billeder i kommentarer til de enkelte indlæg. Her er et billede med nogle af de yngste torslundere, der udforsker området ved shelterpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.